ازيكم يا بنات يا حلويين يارب تكونوا بخير طبعا احنا بنبقى عايزين ناكل بيتزا لكن بنكسل عشان الطريقة بتبقى صعبة لكن بئا انا عندى طريقة سهلة خالص
شوفوا بئا:
كمية تكفي: شخصين
وقت التحضير: 5 دقائق
وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: 4 شرائح توست*4 معالق صلصة*ملح وفلفل اسود*4 شرائح جبنة رومى*طمطماية كبيرة*فلفلاية كبيرة*16 زتوناية
التحضير: قطعى الطماطم شرايح مدورة..
وقطعى الفلفل برضو شرايح مدورة الطبخ: 1- جيبى طاسة كبيرة سخنى فيها كل الجبنة الرومى لغايط ما تسيح زى الموتزريلا وتنزل شوية مية..سيبها تبرد وحطيها على جنب
2- حطى على كل شريحة توست معلقة صلصة وافرديها..وبعد كدة رشى رشة ملح وفلفل اسود على كل شريحة
3- بعد ما تبرد الجبنة طلعيها بشويش عشان ما تلزقش فى الطاسة..حطى على كل توستاية شريحة جبنة رومى
4- هاتي الطماطم والفلفل ووزعيهم على التوست وحطى على كل توستاية 4 زتونات
5- وبعدين دخليهم الفرن لغاية ما تطلع ريحة البيتزا وتسيح الجبنة..وبالهنا والشفا
يارب تكون عجبتكم يلا بئا مستنية ردودكم يا قمرات
admin
شوفوا بئا:
كمية تكفي: شخصين
وقت التحضير: 5 دقائق
وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: 4 شرائح توست*4 معالق صلصة*ملح وفلفل اسود*4 شرائح جبنة رومى*طمطماية كبيرة*فلفلاية كبيرة*16 زتوناية
التحضير: قطعى الطماطم شرايح مدورة..
وقطعى الفلفل برضو شرايح مدورة الطبخ: 1- جيبى طاسة كبيرة سخنى فيها كل الجبنة الرومى لغايط ما تسيح زى الموتزريلا وتنزل شوية مية..سيبها تبرد وحطيها على جنب
2- حطى على كل شريحة توست معلقة صلصة وافرديها..وبعد كدة رشى رشة ملح وفلفل اسود على كل شريحة
3- بعد ما تبرد الجبنة طلعيها بشويش عشان ما تلزقش فى الطاسة..حطى على كل توستاية شريحة جبنة رومى
4- هاتي الطماطم والفلفل ووزعيهم على التوست وحطى على كل توستاية 4 زتونات
5- وبعدين دخليهم الفرن لغاية ما تطلع ريحة البيتزا وتسيح الجبنة..وبالهنا والشفا
يارب تكون عجبتكم يلا بئا مستنية ردودكم يا قمرات
admin